Volvo’s een prachtig stukje Zweeds vakmanschap. Van oude, klassieke auto’s tot hypermoderne SUV’s, Volvo maakt het allemaal. Je weet natuurlijk allang dat een Volvo je droomauto is, maar in dit artikel geven we nogmaals een aantal redenen waarom je een Volvo wilt rijden. Lees verder en ontdek!

Geen auto is zo veilig als een Volvo

We beginnen met het belangrijkste, veiligheid. Op dit gebied is Volvo de absolute koplopers in de autowereld. Het bedrijf bedacht de driepuntsgordel in 1959 en de gordelverklikker in 1972. Dit gordelsysteem wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt bij alle auto’s. In 1991 kwam Volvo met het zijdelingse botsbescherming systeem. Hierdoor zijn de inzittenden niet alleen goed beschermt bij een botsing met de voorzijde van de auto, maar ook aan de zijkant. Volvo heeft simpelweg de sterkste constructies, waardoor je in geen enkele auto zo veilig zit als in een Volvo.

Voor ieder wat wils

Er is voor iedere autoliefhebber een geschikte Volvo. Van de oude klassiekertjes met het karakteristieke uiterlijk tot de nieuwe zakelijke en stoere, maar vooral comfortabele collecties. Volvo heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot het hogere segment, maar er zijn nog steeds genoeg fantastische Volvo occasions te vinden. Daarnaast kun je ook kiezen voor Volvo shortlease.

Comfort

Volvo’s zijn zo ontworpen dat ze veel comfort bieden. Dit betekent een goede wegligging en goede vering. Daarnaast zijn de meeste Volvo auto’s ruim ingericht qua beenruimte en opbergruimte. Ook de stoelen en bekleding zijn ingericht op comfort en dit merk je zodra je plaatsneemt.

Wil jij een nieuwe Volvo rijden?

Wil je een nieuwe Volvo rijden maar is het prijskaartje je net iets te hoog? Niet getreurd! Je kunt namelijk een auto shortleasen. Woon je in regio Groningen? Kies dan voor shortlease Groningen van Pouwrent en je vindt legio auto’s die je kunt shortleasen!

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *