Als taxichauffeur heb je dagelijks met veel mensen te maken. Meestal zijn dit gewoon prettige klanten. Maar in sommige gevallen is dit niet zo, het is dan fijn om te weten hoe je met lastige gevallen om kan gaan. Hierdoor is een cursus altijd handig om te volgen. 

Wat leer je tijdens de cursus? 

Tijdens de cursus leer je hoe je klantgericht moet handelen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Je leert veel over de communicatie met de klant. Deze communicatie is zowel verbaal als non-verbaal. Daarnaast wordt je getraind in het afhandelen, herkennen en voorkomen van conflictsituaties. Ook leer je hoe je kan omgaan met passagiers met speciale behoeftes. Dit zijn mensen die mindervalide zijn, met een visuele beperking, veranderlijke- en gedragsbeperkingen. 

Het Examen 

Om een diploma sociale vaardigheden te krijgen moet je eerst een examen afleggen bij het CBR. Het examen is een monding die 30 minuten lang duurt. Tijdens het examen worden praktijksituaties voorgelegd waar je vragen over moet beantwoorden. 

Waar kan je deze cursus volgen? 

De sociale vaardigheden in de taxi, kan je dus leren via een cursus. Deze cursus kan je onder andere volgen bij Next Level Instituut. Zij hebben veel kennis in huis en kunnen daardoor ervoor zorgen dat jij snel en efficiënt slaagt.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *