Wanneer je op het punt staat om een nieuwe stapelaar te kopen zal je meteen tot de vaststelling komen dat er op dit vlak tegenwoordig een keuze kan worden gemaakt uit een veel uitgebreider assortiment dan in het verleden het geval was. Dit is het gevolg van het feit dat er tegenwoordig eveneens kan worden gekozen voor het aanschaffen van zogenaamde elektrische stapelaars. We zien dat deze keuze door steeds meer bedrijven wordt gemaakt en ze weten bovendien ook goed waarom dat het geval is. Ben jij ook benieuwd naar de verschillende redenen die er bestaan om over te gaan tot het aanschaffen van elektrische stapelaars? Blijf dan vooral zeker verder lezen! 

Elektrische stapelaars zijn veel wendbaarder

Wanneer je zou kiezen voor het kopen van een traditionele stapelaar zou je daarbij naar alle waarschijnlijkheid tot de vaststelling komen dat deze heel wat groter zal uitvallen. Dat is echter niet altijd even praktisch, integendeel. Het is bijvoorbeeld zomaar mogelijk dat de stapelaar ingezet zal worden binnen een ruimte waarin sprake is van een beperkte wendbaarheid. Het kan omwille van die reden dan ook zeer belangrijk zijn om te kiezen voor één van de stapelaars op de markt die beschikken over een vrij beperkte omvang. De keuze voor één van de elektrische stapelaars die voorhanden zijn kan dan ook al vrij snel zijn gemaakt. Ben jij dus van plan om de stapelaar in te gaan zetten in een omgeving met een beperkte omvang? Dan is een elektrisch exemplaar altijd interessant.

Ze zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk

Eén van de redenen waarom er binnen bedrijven massaal voor wordt gekozen om gebruik te gaan maken van bijvoorbeeld een elektrische pompwagen of elektrische stapelaars hebben betrekking tot het feit dat ze erg onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is het zo dat mensen die er ervaring mee hebben eveneens te kennen geven dat dergelijke stapelaars die elektrisch worden aangedreven heel wat leuker zijn om mee te werken. Het mag dan ook duidelijk zijn, als je van plan bent om een nieuwe stapelaar aan te schaffen is een elektrisch exemplaar met zekerheid het overwegen waard. 

Je creëert een meerwaarde voor het milieu en je portefeuille

In vergelijking met de traditionele stapelaars spreekt het voor zich dat de keuze voor elektrische stapelaars al vrij snel kan worden gemaakt. Dit niet in het minst voor wat het milieuoogpunt betreft. Er kan in de praktijk worden vastgesteld dat ontzettend veel bedrijven bij het maken van nieuwe investeringen heel veel aandacht besteden aan de impact van die investeringen op het milieu. Een logisch gevolg hiervan is dan uiteraard dat er vooral wordt gekozen voor duurzaam werkende systemen. Daar horen ook de elektrische stapelaars zeker en vast bij. 

Bovenstaande is natuurlijk interessant, maar daarnaast spreekt het voor zich dat bedrijven ook zeker rekening zullen willen houden met hun portefeuille. Ook wat dit betreft kan de keuze voor elektrische stapelaars echter een belangrijk voordeel met zich meebrengen. Door het ontbreken van heel wat mechanische onderdelen zal het onderhoud namelijk veel eenvoudiger kunnen verlopen. Heb je zonnepanelen? Dan kan je de stapelaar ook nog eens geheel gratis opladen.

Ook een vorkheftruck van Be Green Techniek bestel je simpel en gemakkelijk online!

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *